[vc_row][vc_column][vc_toggle title=”Selectarea produselor dorite” el_id=”1470143988939-44c2f8ea-3cdd”]Pentru a plasa o comanda, selectati produsul dorit apasand butonul Adauga in cos, iar produsul va fi automat adaugat in cosul de cumparaturi. Continuati cumparaturile adaugand alte produse in cos sau mergeti la pasul urmator, accesand pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi unde vor fi afisate produsele adaugate in cos. In acest punct puteti modifica numarul de produse pe care doriti sa le achizitionati sau puteti renunta la unul sau mai multe produse din cos. Pentru a va intoarce la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Finalizare comanda” el_id=”1470217414713-2c56ba07-a4e6″]Dupa adaugarea produselor in cos, apasati butonul Pasul urmator. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Modalitate de plata” el_id=”1470143989098-e3f1913e-5da2″]Urmeaza alegerea metodei de plata, variantele fiind:

-plata la livrare (ramburs)

-plata cu cardul de credit/debit (serviciu oferit in sistem securizat de plationline.ro).

Tranzactia cu cardul va aparea pe extrasul de cont cu numele l-mesitran[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_toggle title=”Descriere plata cu card” el_id=”1470149112393-231e683c-4d0c”]Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_toggle title=”Politica de retur” el_id=”1470149493696-c50d09b8-fe4b”]In cazul cumparaturilor la distanta (online), conform legislatiei europene valabile pentru persoanele fizice, se pot returna  produsele in maxim 14 zile calendaristice de la data achizitiei. In Romania ordonanta de urgenta UG 34/2014 este cea care trateaza acest subiect.

  • Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, iar produsele  vor fi returnate in ambalajul original.
  • Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Ca atare, consumatorul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor precomandate si platite prin site, sa notifice in scris SIONMED SRL completand o petitie din cadrul paginii Contact de la sectiunea “Contatct us” sau prin trimiterea unei solicitari via email la adresa office@mesitran.ro asupra deciziei sale de a renunta la produsele precomandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume.

In cazul in care clientul doreste retur partial al unei precomenzi, adica numai a unor produse din precomanda, nu a precomenzii integrale, SIONMED va returna numai contravaloarea produselor pe care clientul doreste sa le returneze, fara sa returneze taxa de transport pentu expeditie. Si in cazul acesta taxa de transport pentru returnarea produselor este suportata de client.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Modalitati de livrare” el_id=”1470149858345-22e9c6c7-9d5b”]Produsele sunt expediate catre client in maximum 48 de ore de la data plasarii comenzii.

Comenzile plasate in zilele de sambată si duminica vor fi procesate si expediate in ziua de luni a saptamanii imediat urmatoare.

Adresa de livrare se completeaza la crearea contului pe site, prin intermediul unui formular. Adresa de livrare poate fi aceeasi cu adresa de facturare sau diferita. Pentru procesarea comenzii, este nevoie sa introduceti toate informatiile obligatorii, inclusiv codul postal, pentru a putea trimite comanda la adresa exacta.

Cheltuielile de transport

Cheltuielile de transport pot varia in functie de adresa de livrare a coletului. Costul livrarii este stabilit de catre firma de curierat.[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column section_text_color=”light”][vc_column_text css_animation=”left-to-right”]Pentru mai multe informații referitoare la termeni și condiții, vă rugăm accesați pagina CONDIȚII[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]